LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oct 14, 2011

Big Bad Wolf Books - 2nd Time - Ada Hantu Kat Sini

As I mention before, kat sini ada hantu. Hahahhahha... Dek kerana nafsu, sekali lagi saya terdorong untuk membeli lagi. LHDN, sila tahu ye. Tahun depan jangan suruh saya bayar income tax. Saya dah banyak beli buku ni. Huhuhuhu




Bukan hak milik saya seorang. Tapi hasil kiriman seorang kawan + dengan saya punya jugak










Ayak!!! Kau larat ke nak baca Asfaliza oiiiii!!!!!

11 comments:

munna said...

klu dekat je kak munna pun gila sekejap kat situ

~aSFaLiZa~ said...

munna : hehehehhehe... yg tgk je pun dah naik gila. lagi la yg dekat ni ha

eT said...

haha...mmg pon...pantang nampak mesti nk sapu...:p

~aSFaLiZa~ said...

eT : pantang kalau tak beli. hehhehe

NarikonaKano said...

Pas nie kau mkn buku tue erk... buat rebusan sekali... wahhahahah

Amy Syaquena said...

kalau ada depan mata pun saya nak sapu...

~aSFaLiZa~ said...

narikonakona : erkkk konpom jadi bijak bistari kalau minum air rebusan tu


amy : tahu tak pe

Nens Collection said...

beli dulu..baca kemudian..hehehe..

~aSFaLiZa~ said...

neni : hehhehehe.. tak sabar nk baca. masa je yg takde

~Queen Q~ said...

q beli 15 novels.. hahaha.. 3 tahun xpayah beli dah.. btw, kipas bunga tu beli kat area yg ade kedai barang jati.. kedai die sebelah2 je..

~aSFaLiZa~ said...

queen Q : oic. tq ek. nti nk try usha la. psttt... byk ye memborong novel. 3 tahun tak yah beli lain eh. hahahhahhaha