LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 16, 2010

Selamat Pengantin Baru Gie & Fazrul




Gie or Naziha or Mok Gie or Cik Gie ni anak sedara saya panggil antara kawan baik saya masa kat KUSTEM now dah jadi UMT. Mula-mula jadi roomate. Boring seh sebilik dengan orang Terengganu. Mesti bosan. Nyata tu semua bohong. Hahaha. Saya boleh G pulok dengan sek-sek Ganu dan Kelantan. Sape nak kelentong cakap ganu dan kecek kelate dengan saya tak yah la. Kawe pehe or kawang pahang. Hahahaha. Supo Sie dok?



Then, jadi housemate pulak. Pendek kata susah senang bersama lah. Kami 11 orang serumah. Macam adik beradik dah. Dulu pernah tulis kat sini sebab rindu kat diorg semua. Lepas habis belajar, saya join INSEP kat UTHM. Gie pun join gak. Dia duduk rumah saya 4 bulan kot kalau tak silap. Tu yang family kami mesra je. Dia mesra dengan suami saya, saya mesra dengan suami dia. Hohoho. Lawak je. Mesra biasa-biasa je lah.
.


Kat bawah ni gambar yang di mms sahaja. Ni majlis masa kat Kampung Atas Tol , tapi tak de tol pun kat bawah kampung tu Terengganu. Saya pergi majlis kat sebelah lelaki. Kat Cheras je. Dekat sikit.



Ni layan dulu gambar mms.










Selamat pengantin baru ye Gie. Cepat-cepat dapat baby. Jangan gaduh-gaduh. Best tau kahwin. Huhuhu. Rajin-rajin masak. Kemas tak pe. Dia ni rajin. Oh ye. Selamat berhoneymoon. Jangan lupa belikan coklat banyak-banyak kat Langkawi tu. Adam nak