LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 18, 2009

Tahniah!!!!!

Walaupun berita kegembiraan ni tak de kaitan dengan aku langsung, langsung tak ada, memang tak ada lah. Tapi aku gembira lah jugak yang mana bukan bagi pihak aku. First-firts sekali tahniah buat NOR, GIE & SUZIE atas kejayaan korang akhirnya dapat gak join DPLI. Hmmm aku jugak la yang masih di sini. Cewah! Buat cerita sedih. Sukalah korang eh dapat universiti yang sama, subjek yang sama. Mesti kelas yang sama. Kalau aku pergi interview hari tu kan, mesti aku pun sama gak dengan korang. Pas ni boleh la korang duduk rumah sewa sama-sama macam masa kita belajar dulu. Bezanya aku je la yang tak ada. Korang pun suka la aku tak da kan. Wei... aku sedih ni sebab aku tak leh nak join korang macam dulu-dulu. Tu lah. Mesti korang cakap, siapa suruh gatal kawin cepat-cepat. Kan dah termengandung. Hahahaha. Dan yang paling best sekali, korang dapat tahu dapat je, aku gak orang pertama yang korang call. Uhuk uhuk... Tiba-tiba rasa terharu korang ingat kat aku dulu sebelum korang bagi tahu kat family.



Anyway, aku tak kira, korang kena gak belanja aku makan yang mahal-mahal sebab pasni gaji korang lebih tinggi dari aku. Dan satu lagi aku nak hadiah baby pun mahal-mahal. No syer-syer eh. Kalau korang bertiga, maknanya aku nak ada 3 hadiah.













Gambar-gambar kat atas saja aku upload untuk kembalikan kenangan-kenangan kita yang dulu. Wahhh... tiba-tiba sedih ni.










2 comments:

mzhany said...

Tahniah utk MAH jugak la as...

~aSFaLiZa~ said...

exited sgt kat kawan2 lama sampai lupa kawan baru. huhuhu. yup congrates gak utk MAH=MTSB staf yang komited. Cewah!