LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 16, 2010

Majlis Di Stadium Badminton Cheras

Ni lagi gambar-gambar Gie & Fazrul si pengantin baru yang tengah berbulan madu sekarang. Masa ni saya attend majlis kat Stadium Badminton Cheras. Tapi bukan dalam stadium. Dewan kat sebalahnya. Entah apa ke nama dewan tu.












Sila tahu ye bila bersanding kat dewan maka bukan gambar pengantin yang banyak. Tapi gambar kitaorg yang banyak. Tu nampak tak Rayyan Adam tengah syok tengok orang main kompang. Tak kelip matanya.









Mak pun ikut. Tu pakai tudung purple.









Ni gambar dah nak balik sangat. Dengan muka tak malunya pergi kat cameraman minta tolong amik kan gambar. Sila tahu juga suami saya seorang yang cerewet. Dia tak suka anak dia kepanasan. Menci. Lain kali nak pergi kenduri kawen kawan-kawan baik pergi sendiri je. Tak payah ajak dia. Kita nak tunggu kawan-kawan yang lain pun tak de can. Sory bang eh sebab merungut dalam blog. Menciiiiiii!!!








5 comments:

kella said...

selamat pengantin baru untuk mereka.. mesti tengah syok berbulan madu sekarang.. teringat puloks.. hihihih... :)

~aSFaLiZa~ said...

kella : hohoho...opssss teringat apa?

zteesyahmi said...

as. kwn zt pun pergi majlis kahwin ni, die bergelar ngn pengantin then buh kt FB dia.

zteesyahmi said...

eh bergelar plak.. bergmbr la....

~aSFaLiZa~ said...

ztee : sape yek. entah2 kwn kita jugak. huhuhu... lagi pun adik beradik pengantin pun ada gak yg kawen dgn org kelantan