LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 17, 2010

Mc D Cheras

Lepas pergi kenduri Gie hari tu suami nak jumpa kawan lama dia kat Poli JB dulu. Jumpa kat Mc D Cheras kot. Huhuhu. Kelakar nama kawan dia tu. Mantoi. Nama sedap-sedap panggil macam tu. Tak pe la janji gelemer. So, sementara tunggu kawan suami kitorg pun snap-snap gambar dulu. Dah nama nya tak de kerja. Nak makan Mc D kenyang lagi baru lepas makan nasi minyak.




Ni budak kecik ni sila tahu kena ikat kuat-kuat duduk dengan nenek kat belakang diam-diam. Kalau tak ikat kuat-kuat harap maklum. Dia sudah pandai panjat keluar sendiri. Padan muka. Duduk diam-diam eh







Kereta dah parking betul-betul baru ayah amik. Kesian.






Ayah hisap rokok duduk dengan mama pulak





Ye!!!! Dapat jugak keluar kereta


2 comments:

Anonymous said...

Muka adam macam satu kepuasan bila dia dpt kuar dari kereta... dier mcm nak bg tahu dunia nie aku yang punya..huuhuhuh

~aSFaLiZa~ said...

anonymous : tahu tak pe. muka dia kat car seat tu bosan gila. menyampah pun ada. kenapa lah mama aku ikat aku mcm org bersalah