LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 28, 2011

25 December 2011


25 hb 12 masa tu tak plan pun pegi mana-mana. Tahun lepas ada gak agenda bermandi-mandian. Even cuti 3 hari tapi kitorg laki bini adalah bz yang amat. Bz mak sakit dan bz ke sana ke mari menyiapkan wiring rumah secara bersungguh-sungguh. Apakan daya. Wiring buat sendiri tak de panggil-panggil kontraktor. Cewah! Sendiri-sendiri jek.


Mak pulak kat rumah Kak Ana and yang lain-lain pun berkumpul kat sana. So, dengan tak sengaja singgah kat Mydin sebab nak beli barang dapur. Dengan selipar jepunnya. Dengan serabai nya. Tetiba tengok kat pentas ada orang tengah bersiap-siap.


Rupanya ada orang bersiap-siap nak buat show. Sekali tu amik kau. Huhuhuu. Diorg tengah celebrate krismas. Tengok la kejap. Tengok je pun. Bukan join celebrate.


Rayyan Adam takut. Tapi bapak nya suka. Mahu tak suka? Yang perempuannya joget nampak spender.


Hmmm tak sesuai kot tarian macam ni buat secara open. Sebab ramai orang Islam maaaa.... Seksi uuuuuu. Itu pada saya lah. Pada orang lain tak tahu la.


Tapi tarian tu bukanlah tarian yang lu**h. Memang menghiburkan kanak-kanak. Tapi pakaian kot yang tak sesuai.


Ni tarian pertama. Ok lagi la pakaiannya




Diorg siap turun jumpa kanak-kanak. Tapi tu la. Rayyan Adam takut. Bagus nak oi kau takut. Jangan esok kau dah besar kau suka pulak macam bapak kau



Ha ni la yang saya cakap pakaian yang menjolok mata tu. Hish. Masa tonggek-tongek tu nampak kau punya spender.



Masa tarian yang nampak spender ni kitorg terus blah. Terus kepada tujuan asal nak beli bawang and barang dapur yang lain.

3 comments:

Izan Ishak said...

alahaii... mmg tak sesuai kalau sampai bab2 nmpk spender tu. yelah... anak2 pun sure tgk sama kan...

eT said...

hahaha...sempat tu layan seround dua...
dh nama pon raya diorang..gitu la kekdahnyer...huhu

Nens Collection said...

hoho..kalo kite g berdua je boleh le layan..ni kalo bwk anak jangan dilayankan ye..;)