LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 9, 2011

Secret Recipes Tea Time

Besday suami tahun ni pun saya belanja Secret Recipes macam tahun lepas. Huhuhu. Tapi.... Belanja yang tea time je. Sorry bang. Ni je yang mampu.Tahun depan kita buat lagi grand-grand pulak eh.



Dan presenting....Mamat hensem ni. Bukan main bergaya lagi kan. Sekarang ni, budak kecik ni memang tengah sawan spek hitam. Lama lah nak lekat kat mata dia tu.  Hehehehe. Sayang anak mama ni.

9 comments:

Nens Collection said...

suka kek coklat kt SR..hehe

follow sy ye,nk tambah rakan2 bergelar ibu..sy dh follow sini
http://nenscollection.blogspot.com/

gee ryder said...

sama cam akak gak..sambut sangat tapi 1 slice jer hehe

~aSFaLiZa~ said...

nens : tq follow.


gee : sambut la jugak kan kak. hahahha

Mamamya said...

best tu makan2 kat SR.... :)

~aSFaLiZa~ said...

mamamya : mmg sedap kak. huhuhu

munna said...

esok birthday en. abg munna...thn ni pun tak celebrate sgt my budget sudah lari....

~aSFaLiZa~ said...

munna : ala kak. sambut yg termampu jek. huhuhu

Myra Jay said...

Takpe thn nie kumpul siap2 duit utk celbrate besday next year :)


**Mmg encem pkai spek itam** :)

~aSFaLiZa~ said...

mj : tq anty myra kata kita encem