LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 10, 2011

Nasi Lemak Kulit Karipap

Entry ni khas ditujukan buat opismate AkuSeorangAjakGay yang berjaya mengaktifkan semula blog nya yang dah lama tertunda





Ajak ialah seorang pemakan yang pelik bin ajaib. Ada ke makan nasi lemak berlauk kan kulit karipap. Orang Johor kata epok-epok. Sekali lagi ye puan-puan. Berlauk kan kulit karipap. Kalau dah nama nya kulit, maka kulit lah kan. So, isi nya ialah kentang hanya perhiasan semata-mata. Tiap-tiap pagi inilah santapan beliau.




Siapa-siapa yang berminat boleh lah follow blog beliau sebab beliau ketandusan follower. Jeles kot tengok blog saya. Hahahhahaha!!!!

6 comments:

satonaka a.k.a ajak said...

siott..bile ko amik gambar ni..x perasan aku..Karipap memang best..eh kulit karipap..Go Makcik Karipap..

Ashrufzz said...

Poyoss siut Ajakss!!

Myra Jay said...

Makan nasik lemak rasa garing2 kot tu yg buat sedap, nak kena try rasa la ;)

~aSFaLiZa~ said...

ajak : tak sedap langsung makan kulit karipap. bak kata laki aku, mcm makan kulit durian



jay : sangattttt!!!


mj : ha try la pas ni. huhuhu

fazilzura said...

aikk pelik nye, huby zr org johor pun xp enah makan gitu .. kalau nasi lemak dgn keropok keping tu penah lew

~aSFaLiZa~ said...

zura : sbb tu As kata pelik bin ajaib. org mana2 pun tak makan mcm ni. huhuhu