LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 5, 2010

Happy Besday Fatiha



Semalam sambut besday Fatiha aka HR kat ofis ni. Tapi dah lewat sehari. Tapi okey je



Kejutan yang tak menjadi. Sepatutnya, nak bagi suprise nak gelap kan tempat baru panggil besday girl. Tapi saya yang tak tahu kejutan nak dibuat dah siap-siap panggil besday girl. Tu besday girl tengah duduk tunggu orang siap pasang lilin



 

Idulgence from Secret Recepy lantak lah salah eja nama kek ni





Lepas ni semua orang dengar cakap Fatiha sebab dia dah sembur kat kek tu




 
 Potong time




Hany tolong kerat kek





Syer dengan Marlia




Gambar gambar gambar

5 comments:

jUst mE mYsElF n I said...

Terutama kau yang akan dengar ckp aku sebab kau dpt potongon yang pling besar... hahaahaha

nARd eLainY said...

tapi sy dapat potongan yg mkn sorang2..haha

~aSFaLiZa~ said...

fatiha : baik aku dgr ckp ko. sbb ko HR. so pas ni sila naikkan gaji aku


nad : kalau dpt potongan kecik, tak payah dgr sangat ckp fatiha

zteesyahmi said...

haa bru ade muka tuan pnye blog.. susah tauuu nk tgk ;) ngeeeee

~aSFaLiZa~ said...

zteesyahmi : tu gambar kat atas dah ada. besar lagi tau