LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aug 6, 2012

Jualan Gudang The Store @ Dewan Tun Ali

Semalam we all menjengah tepi rumah ada jualan gudang oleh The Store. Eh lama dah kan tak pergi The Store. The store kat Melaka kat mana ek. Huhuhu...


Beberapa hari lepas dok tengok banner tepi jalan kat Dewan Tun Ali ni ada jualan murah katanya...


Shopping raya kata. Tapi tak de la mencari beriya-iya sangat sebab untuk si kecik dah setel sikit-sikit sebelum ni. So cari baju bapaknya la pulak. 


Percaya atau tidak we all dok dalam ni tidak melebihi 1 jam pun. Mentang-mentang cari baju laki kau, kejap je kau dok dalam ni eh. Cer kalau baju sendiri. Selai pun makan sejam








So orang Melaka. Meh la jengah sini. Murah-murah. Eh tapi T-Shirt orang lelaki je kot yang banyak pilihan. Untuk wanita dan kanak-kanak lelaki macam tak banyak sangat nak pilih. Kalau untuk baby girl banyakkkk sangat!!! Aku pun tak faham pergi mana-mana pun gaun budak perempuan je yang lebih. Jangan sampai aku dah beranak perempuan, takde pulak gaun cantik cantik macam ni.

3 comments:

Saya Disini said...

bestnye

Alin Marlini said...

kat Sg Buloh pun ada The Store..hehhe

AzuraFazil DIN said...

kalau balik segamat mmg suke singah kt the store seremban ker... pi area melaka tu ker.. mmg meriah