LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 19, 2012

Besar Punya!!!!!

Hari tu anak sedara suami kawen. So, we all menduduk la kat Negeri Sembilan tu selama 3 hari 2 malam gitu.


Ala nak cerita pasal pengantin pun, tangan ni bukan nya menyempat nak snap gambar pun. So ada la sedikit intipati cerita di sebaliknya nak cerita kat sini.


Alkisah nya, saya adalah menjakun sebab ada sedara pengantin ni bawak buah mangga BESAR PUNYA!!!!


Sedap wei. Ada jugak tetamu yang datang tu kan  tak de la jakun macam saya. Sebab diorg dah biasa jumpa. Tapi saya laki bini memang menjakun tengoh buah giant ni.


Eh tapi rasa dia sedap and tak de benda pelik-pelik pun. Cuma saiz jekkkkk....








Ni la pengantin tu.... Haliza Misbun versi pendek. Muahahahhahaha!!!!








So u alllss pernah ke jumpa buah yang pelik-pelik cenggini???


11 comments:

azie said...

makkk aii besarnye mangga tu...byk ke dia bwk as?

Asfaliza Mohd Yatim said...

kak azie : ada 3 biji... rasa dia sedap tau

Sherwieyna Muzzawer said...

Wah besarnya mangga tu.i memang suka sangat makan mangga.tetiba teringin pula nak makan..heee

Asfaliza Mohd Yatim said...

sherwieyna : pasni beli makan byk2. huhuhu. wah ada apa2 ke ni nk makan mangga

Nens Collection said...

pernah tgk kt kedai buah jus statation..semua besar2 punyer!

Ardini Humaira said...

sama dengan mangga kat sarawak ni. leh sebesar sepanjang lengan pun ada :)

Asfaliza Mohd Yatim said...

nens : wah msti air jus dia sume sedap n fresh kan

dni : besar lengannnn????? lagi la akak jakun dik

pena rozie said...

besarnyer....

Asfaliza Mohd Yatim said...

pr : haah besar kan

gee ryder said...

besarnyeee!!
larat tak nak pegang tu hehee

Asfaliza Mohd Yatim said...

gee : huhuhu. berat kak oiiii