LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 9, 2012

ABPBH 2011

ABPBH semalam sengat best. Menonton bersama suami dan anak. Last-last mereka berdua jalan dahulu melayar bahtera di atas tilam empuk masing-masing. Cis!!!



Ok la saja nak story mory mana yang best mana yang tak best


Yang Best

  • AA menang ABPBH adalah saya sokong 100%. Sebab nya saya adalah kureng dengan Sam. Mati la aku kalau peminat Sam baca. AA naik mendadak pun sebab cerita Nora Elena, lepas tu sambung pulak filem Ombak Rindu. Semua pun kaut penonton paling banyak. Yang vote pun mestilah peminat perempuan yang verangan nak dapat bf macam AA kan.  

  • Of cos la pengacara. Semua pun sporting and profesional. Tak mo la kan pengacara sentap-sentap, perli-perli kang saman menyaman pulak macam tut kan.
 
  • Then bila Didi Aliays memang, saya terus teringat Azwan Ali. Sentap tak ek. Hahahha. Ye la kan diorg ada krisis. Kalau dah baik tu bagus la kan.
 
  • Zizan menang satu. Johan pun  memang satu. Ok la fair la untuk Jozan kan.
 
  • Tang Fiz Fairuz menang, nampak kan keikhlasan dia yang dia tak harapkan apa-apa populariti kan. Cukup la orang tahu bakat dia. Siap dia kata, dia tak de fan club pun untuk raih undi.
 
  • Masa Fasha Sanda pulak, siap dia kata....Cinta hati saya. Auuuwww!!! Jejai la tu. Saja tau nak kasik Nora Danish sentap sikit. Eh tapi saya minat dua-dua. Tak kisah pun sape dapat Jejai tu. Wakakakka!!!

  • Ha ni paling best!!! Saya suka masa Mas Idayu panggil-panggil jantan nak gelek dangdut. Serius best. Ala-ala gatal tau. Tak puas Mas Idayu nyanyi satu je lagu.


Yang Tak Best pulak

  • Opening pengacara adalah slow bilamana diorg kecek Kelate. Tak kelakar sangat kot. Sebab nya diorg orang luar yang berupaya nak kecek Kelate. Zizan je jadi lawak nya masa kecek Kelate.
 
  • Oh Anuar Zain berduet dengan Dayang adalah hancus dan budus. Tak best la.
 
  • Eh Tasha Shila menang, saya macam tak puas hati la pulak. Patut nya Neelofa. Cis sekali lagi.
 
 
 
Tu je la nak story mory. Kalau nak cerita details adalah panjang. Bukan ada orang nak baca pun. Huhuu.

1 comment:

mzhany said...

bang nuar tak hancusss, dayang jer...nak menyanyi tarik nafas, mcm sedut ape jer, siap dgr lagi kt mic tuh...ahaha nak gak aku backup abng nuar...

hazama, hafiz adira mantoppppp.