LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 20, 2012

Nur Rania & Nur Damia

2 tahun lepas up cerita pasal anak sulung nya. Ha ni cerita baby kedua dan ketiga puloks. Laju je kau Niza eh.


Cerita cerita hal baby lagi. Very the exited sebab opismate bersalin twin u alls


Punyalah teruja bila dapat tahu Niza preggy kembar. Saban bulan asik lah dok usap perut Niza. Nak-nak bila dapat tahu baby ni girl. Lagi la orang-orang yang tak berkenaan macam saya ni tumpang berangan nak pakai kan anak baju sama siap reben-reben.



Moga-moga aunty pun boleh dapat baby comel macam kamu-kamu ni. Verangan je lebih aunty ni. Ye la. Aunty pun nak jugak baby kembar




Nur Rania & Nur Damia




Mommies yang baru ada sowang anak bujang. Kepingin mahu anak gegel puloks




Dah tak ingat dah mana satu kakak mana satu adik. Siapa kakak and siapa adik

5 comments:

OgysiJemariSeni said...

Alololooo...comeinyer geram tgk la.

munna said...

alahai bestnya ...dpt anak kembar.... comel2 lak tu

LYAfrina said...

comelnyer baby .. :-)

Nazz@Purple said...

comel=)

adianiez AIDA said...

alamak aii! comel nyer tahap maksima kebar gegirl ni la... best nyer!!! tak sabo nak beranak ni...