LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 21, 2012

Kolam Air Panas Bemban, Jasin


Jumaat lepas sampai je Melaka terus zas siap-siap ke Air Panas Bemban. Sebab nya, my ipar duai pun mahu berjimba ke sana. 


Budak cenonit ni memang kesukaan dia main air.


Harga masuk dewasa RM6. Kanak-kanak RM2. Tapi Rayyan Adam FOC.


Kat sini kalau bawak budak-budak memang best la sebab pool dia ada untuk budak-budak baya Rayyan Adam. Yang kolam air panas pun siap buat dinding bagai untuk asingkan lelaki dengan perempuan. 


Tapi masa ni saya tak rendam pun kat kolam air panas. Just melayan bujang sorang tu. Air kat pool budak-budak pun suam-suam jek. Ok la. 


Ada satu lagi pool untuk dewasa, ramai sangat kot orang. Macam geli jek nak mandi reramai. Huhuhuu.





Budak ni akan automatik senyummm bila kita pegang kamera.




Rehat kejap pasal dia macam dah biru. Huh!!! Terpaksa balut dulu kejap dengan tuala


Orang lelaki senang nak bilas badan and salin baju. Tak masuk toilet pun tak pe. Cis!!!



Balik rumah masing-masing terus pingsannnnn

3 comments:

OgysiJemariSeni said...

Sonoknyer mandi air panas lama tak gi...

azie said...

hahaha adam mmg jenis gitu ek ambik gambar...kiut jee

adianiez AIDA said...

aida lom pernah gi lagi ni. da lama dgr dgr citer, but, lom gi...