LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 12, 2012

Cepat-Cepat, Cantik-Cantik, Murah-Murah

Cepat-Cepat, Cantik-Cantik, Murah-Murah


Mahu tak tertarik bila kita baca macam tu kat  mana-mana kedai pun kan.


Ada 1 kedai kat Kota Fesyen Melaka jual barang-barang perhiasan rumah english style dengan sangat cantik dan sangat murah.


Mula-mula saya ingat nak masuk KK Home tu la kan. Tup-tup suami kata kita tengok yang kedai ni dulu. Mesti murah. Serius wei!!! Nama kedai tarak ingat.


Now saya dah jumpa rentak mahu mendeko rumah. Wakakakka!!!


Hanya ini sahaja yang sempat disambar. Suami nak design cenggini. I follow je la bang


Motif nak design cenggini sebab nak sorok kunci yang buruk rupa nya ini


Sebenarnya ada benda lagi yang nak disambar hari tu. Tapi si kecik itu sudah yak yak. Makanya mak nya ni tak koser nak memilih dalam keadaan tak senang hati. So next week kita sambung lagi pencarian. Nanti kita kasik cite-cite kat sini lagi.


Yang seronok nya, suami memberi sokongan penuh untuk mendeko bunga-bungaan sebagai motif utama dalam rumah beliau. Hahahahha!!!

1 comment:

OgysiJemariSeni said...

Wah! bole la sakan berhenglish style pasni...hhehehe