LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 15, 2012

Adeeb Ukashah

Presenting... Adeeb Ukashah (tak tahu betul ke tak eja nya ni)





Alhamdulilah Suzie and her baby selamat dan sihat. Suzie bersalin oprate. Tapi masuk hari ke 5 kot baby kena masuk wad sebab kuning. Sian Suzie berusaha nak bagi baby dia susu. Nak berurut tak boleh pulak sebab oprate. Last-last urut tetek je sebab nak bagi susu keluar.


Baby Adeeb ni kuat menyusu. Tak pe ye sayang... Ibu usaha  untuk kamu.


Orang hitam dikelilingi  manusia putih


Ibu and Adeeb



Rayyan Adam very the jeles masa mama dukung Adeeb. Asyik la dia yang nak duduk kat riba kita. Tapi Rayyan Adam penyayang tau. Bila kita suruh kiss, dia ok je. Cuma tu la. Tak boleh orang lain duduk kat riba mama dia.


Special gift for Adeeb


Dan anak sendiri harus lah menjadi model hadiah. Huhuhuhu


Now Suzie dah balik Kelantan kot. Ikut plan dia pantang kat Melaka sebab husband dia kerja kat Melaka. Tapi dah orang tua suruh jugak balik kampung dengan alasan senang nak jaga. Nak tak nak ikut la jugak.


Apa pun tahniah buat Suzie dan Joe atas kelahiran Adeeb Ukashah (sedap kan nama ni)

1 comment:

OgysiJemariSeni said...

Amboii comelnya..bulat mata dia. Ni rasa nak ada baby lagi ni huhuhuhuhu