LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 16, 2012

Tupperware




Saya sudah... Anda bila lagi. Hahaha!!!


Ke saya yang ketinggalan.


Nampak macam mak-mak tak nak kumpul barang tupperware ni. Dulu-dulu kan mak mak kita mesti pergi parti tupperware ni kan. Punya lah susah payah mak mak kita nak mengumpul benda alah ni. Mahal woooo!!!


Eh dulu saya macam tak de la heran mak beli barang tupperware. Tapi tak tahu la sejak ada korga sendiri macam heran pulak aku nak mengumpul barang tupperware ni. Bercinta tau nak membeli. Mahal!!!


Tu sebab rasa macam, baik join je jadik member. Register pun dah boleh dapat free gift. Lepas tu seumur hidup pulak tu. Tak payah renew tetiap tahun. Dan yang paling best boleh beli dengan harga ahli.


Then kalau ada yang nak share mana-mana yang dia offer dapat banyak, maka kitorg kat ofis ni pakat je la reramai.


Dan yang saya tahu dari zaman mak dulu, kalau ada item yang riject like mengelupas ke boleh tukar siot. Tu yang best nya....


Matik la tetiap bulan nak mengumpul.


Eh ada tak yang nak jadik downline saya. Hahahha!!! Promo promo. Tak mahal tau. RM70+dapat barang yang dalam gambar kat atas tu. Ha.... tak rugi kan.


Serius dah terasa diri ni macam mak mak sangat....

5 comments:

adianiez AIDA said...

aida da terlebih koleksi tupperware. da bertahun pun join tupperware. hingga skang husben da larang beli tupperware baru. sebab byk lagi lom guna pun ha ha ha...

Mama Likha said...

tkde lah as... class tau pkai tupperware ni !! rasa dapur kite begitu luxury gitu blah lah koyaaa hahaha.. mahal pun quality beb...


tknk... kite dh jd ahli dah lalallalalalla

munna said...

MENARIK JUGA HADIAH UTK ALHI BARU KAN.... KAK MUNNA DULU HADIAH LAIN RASANYA... WALAUPUN MAHAL TAPI KUALITI DIA MMG ELOK

OgysiJemariSeni said...

Sampai sekarang masih guna tupperware utk minum kat opis... Tak rugi beli.

Alin Marlini said...

suka sangat ngan TW nie..dah jadi ahli tp x aktif..hehehe