LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Feb 9, 2012

Apam Polka Dot 400 Pcs



Sehari sebelum Rayyan Adam masuk hospital ada order apam polka dot dari Linda sebanyak 400pcs. Tak sure pulak Linda ni duduk mana. We all jumpa kat Mydin je masa nak pas apam ni. Alhamdulilah. 


Memandangkan 400 pcs tu nak dibuat secara serentak dan jumlah nya banyak, saya terpaksa minta tolong Kak Ana datang. Sebelum ni, mak yang tolong kalau ada orang ada banyak. Tapi ni kan mak tak sihat. 


Ni saya nekad, kalau Kak Ana tak boleh tolong, memang saya terpaksa tolak order ni. Bukan apa. Masalah utama saya ialah si kecik tu. Saya tak boleh belah kalau buat bersama dengan beliau. Maka faham-faham je la ye puan-puan.


Apa pun, alhamdulilah atas rezeki Tuhan ini.


Ok now siapa nak order apam polka dot ni boleh je nak sms kat no 012-7506472. Harga masih sama RM25 untuk 100 pcs. Tapi kat area Melaka sahaja. Luar negeri Melaka belum mampu nak melaksanakannya.


Saya hanya amik order untuk jumlah yang seratus seratus je ye. Contoh nya, 100 or 200 or 300 dsb. Kalau ada yang nak 150 or 250 or 350, setakat ni saya tak amik...


Mari mari mari!!!

3 comments:

fazilzura said...

wahhh business makin maju.. kt KL x de ker?

Alin Marlini said...

samalah kiter..kalau orang 50pcs lagik letih..huhuhuhu

~aSFaLiZa~ said...

zura : alhamdulilah. kat Kl tak mo la. tak berani


alin : betul2. buat letih je kalau amik yg 50pcs ni