LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 9, 2011

Tempahan Apam Polka Dot From Aleeyaah

Alhamdulilah rezeki untuk keluarga. Thanks to Aleeyaah for your order. 

Review lebel : NomNomNom katanya. Huhuhu. Thanks again ye dear









Mahu menempah Apam Polka Dot Di Sekitar Melaka?

Harga

100 biji RM25
(Minimum tempahan 100 biji)


Untuk tempahan hantaran 

RM30 (Apam polka dot 35 biji + kotak + reben atau bunga sebagai gubahan)
RM25 (Apam polka dot 35 biji + kotak sahaja)



Filling

Strawberry
Blueberry
Kaya
Coklat cip



Free of charge untuk penghantaran di dalam Melaka


Dan kalau ada permintaan secara pos, kalau ada kelapangan, dengan rendah dirinya saya menerima tempahan anda.


Boleh hubungi saya

012-7506472
atau
aszbard@gmail.com

11 comments:

nur anis said...

sedapnya nampak..gerammm..

Mama Likha said...

as... kite nk kirim bekas yg coklat tu blh ? kite bkn nak buat bisnes pun. nak buat mkn2 sndiri jerrk.. huhu...

~aSFaLiZa~ said...

nur anis : meh tempah meh

ztee : nak kirim yg mana ek. yg bekas hantaran or yg cetak kuih lompang tu. boleh jek

Aleeyaah Darn said...

serius sedap.
gebu gitu ~

mceh kak.

gee ryder said...

kat kl tak antar ke? :)

~aSFaLiZa~ said...

aleeyaah : tq syg. huhuhu

gee : ala kak. tak berani. hehhehe. lagi pun tak pandai sgt nak cari jalan. kalau kat melaka senang sikit nak hantar. melaka kecik

munna said...

cantik dan gebu apam dot dot tu....

Nazz@Purple said...

comel semua..sodap tak?

~aSFaLiZa~ said...

munna : hehehe... tq

nazz : erkkkk.. nk jawab apa. huhuu. mestila sedap (masuk bakul angkat sendiri)

Anonymous said...

salam..amek tempahan untuk date 25 januari ni lg x?

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ