LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oct 31, 2011

Projek Apam Polka Dot

STICKY MODE







Akhirnya setelah beberapa kali membuat percubaan secara bersilat dengan si kecik tu, terhasil jugak hantaran polka dot yang pertama ini untuk majlis pertunangan my husband relative.



Alhamdulilah.



Ni nak bagi tahu kat blog pun gigil-gigil ni. Malu pun ye jugak.



Nak buat satu permulaan yang baik la orang kata.



So, sekarang baru ada kekuatan untuk menerima tempahan apam polka dot ni secara kecil-kecilan ye puan-puan. Besar-besaran saya takut tak mampu je. Maklumlah. Saya budak baru belajar.



Dan atas izin suami jugak dengan ini saya mahu bagi tahu, saya menerima tempahan apam polka dot di sekitar Melaka. Malu lagi ok nak tulis ayat macam ni.



Harga


100 biji RM25
(Minimum tempahan 100 biji)


Untuk tempahan hantaran seperti di atas 

RM30 (Apam polka dot 35 biji + kotak + reben atau bunga sebagai gubahan)
RM25 (Apam polka dot 35 biji + kotak sahaja)



Filling

Strawberry
Blueberry
Kaya
Coklat cip


 
Free of charge untuk penghantaran di dalam Melaka



Dan kalau ada permintaan secara pos, kalau ada kelapangan, dengan rendah dirinya saya menerima tempahan anda.


Boleh hubungi saya

012-7506472
atau 
aszbard@gmail.com

11 comments:

cik daisy said...

hmmm.. yummehh! sweet lar kaler dia as ;)

Mama Likha said...

wow ! ni bukan projek ni bisnes ;p

SiTi said...

gud2 truskan usaha lg

fazilzura said...

wahh , tahniah ..

ala x kan kt melaka je.. kt kl x de ker

I am Chipfida... said...

wahh!! sudah biznesss! berbakat seni gak tangan ko ek! hehehe.. bagus2! aku sokong 100%! nnt leh kembangkan bisness ko sampai seri kembangan! aku plak nak tempah. hehehe...

http://chipfida.blogspot.com/

Myra Jay said...

Wahhh dah berbisnes ni..
Rajin ek.. :)

Mak Su said...

cantiknya!

munna said...

cantiknya apam dia.... kak munna pun baru je mula ambil tempahan apam ni.....

MiLiYa AdAm said...

salam.
macam mn nak buat tempahan?

~aSFaLiZa~ said...

miliya : nk buat tempahan boleh sms no ni 012-7506472. bagi tahu nk brp, bila. min order 100 pcs

Shah said...

salam..kak, amek tempahan untuk 25 januari 2013 ni x? mse mcm da suntuk, tp just nk tanya..