LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jul 19, 2011

Main Badminton

Sabtu lepas anak saya kena culik dengan abang dan kakak ipar saya. Maka kami suami isteri berpeluang berhanimun. Lalalala!!!!



Then suami dan kawan-kawan nya pun menyewa la court untuk bermain badminton. Saya pun turut join walaupun tak reti main. Tapi lantak kau le. Janji aku pandai smash.



Saya sangat happy dengan aktiviti macam ni. Biasa nya kami suami isteri hanya main dekat court padang depan rumah je. Tapi faktor angin dan faktor Rayyan Adam yang suka membuat kacau bilau, membuat kan kami tak main betul-betul. Main-main jek. 






Kebanyakan kawan suami saya umur nya baya-baya abang saya. Errrkkk tapi diorg bahasa kan diri diorg aku engkau je dengan saya. Janggal pulak. Sebab macam abang-abang kan. Tapi taram je la

4 comments:

zaidah said...

bestnyer...selain bleh menyihatkan badan bleh menambahkan kenalan..

Myra Jay said...

Myra lama xmain badminton..
Aktiviti ni bagus dapat menyihatkan badan kan..

fazilzura said...

wahh berbadminton, ni en somi kite sgt2 le suke...

* aci dak email tips2 tuk dpt baby tu .. heheheh kut2 menjadi kan

denso_cute@yahoo.com

~aSFaLiZa~ said...

zaidah : dah makin sihat dah kak badan ni. huhuhuu

mj : tu yg bagus nya kan

zura : ala tips biasa2 jek. yg basic2. ok nanti As email k