LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sep 30, 2010

Birthday Party


Birthday party Rayyan Adam insyallah akan dilangsungkan 9 Oktober ni tarikh due sebenar dia dulu. Semalam pergi setel urusan membooking. Selamat semua sampai masa tiba. Jemputan semua hanya ahli keluarga terdekat je yek.



Ada gak mulut-mulut yang cakap, anak baru sorang... Memang macam ni. Exited. Buat tu, buat ni. Saya tak  tahu la nak komen apa. Sebab anak saya memang baru sorang. Alhamdulilah, ada rezeki nak buat macam-macam untuk anak yang sorang ni. Dan saya juga berharap ada juga rezeki lebih lagi untuk anak-anak saya yang seterusnya. 



Insyaallah saya takkan berbelah bahagi untuk setiap anak yang Tuahn beri pada saya. Saya akan cuba buat yang terbaik untuk anak-anak saya kelak.

4 comments:

bard said...

happy birthday anak ku rayyan adam. sedar x sedar dh setahun jd ayaah..seronok sgt tgk adam membesar

~aSFaLiZa~ said...

abg : adam kata, tq ayah

mekchu said...

wah.. konpem meriah nih..
teringat julai hari tu wat party kat kfc for free sbb menang contest drypers.. kalo nak refer, kot2 nak tgk menu, preparation, chicky, etc ada kat belog mekchu

~aSFaLiZa~ said...

wah mekchu menang ke contest yg hantar pic tu. tak perasan pulak entry tu. best nya