LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 30, 2010

Untuk Anak Bujang Mama



Mak saya sebagai mak nenek bukan main sibuk lagi suruh saya cari anak patung untuk cucu kesayangannya tu. Atas alasan kan bagus kalau anak kau tu ada benda nak peluk. Hmmm macam tahu-tahu je saya kalau tidur kadang-kadang terlupa nak peluk cucu dia. Maklum lah tidur tengah-tengah. Kiri kanan nak peluk. Kena lahh gilir-gilir ye tak.



So, cari punya cari punya cari. Susah nya nak cari yang sesuai. Harap maklum ye. Anak saya ni anak bujang. Bear yang kebanyakan jual kat kedai semuanya beRiben bagai. Saya memang lah cerewet. Tak nak lah nampak sangat kewanitaan saya ni.



Bila dah jumpa. Makkk aiiii!!! Harga mak datukkkk. Mahal. Memang mahal ye puan-puan kalau setakat anak patung rege nya 50 hengget. So, saya riject. Hish mahal la. Kecik je pun. Tapi tu lah. Nenek nya pulak yang dok kalut sibuk sangat nak kan anak patung tu.




So, malam ni tadi keluar pergi JJ teman kan Fatiha nak betul kan jam. Tak plan pun nak cari anak patung ni. Cuma rasanya kalau ada yang berkenan dengan harga ingat nak beli la. Last-last Cik Fatiha kita yang baik hati ni bermurah hati nak hadiah kan Rayyan Adam. Errrkkk mula-mula segan wei. Mahal. Gila apa. Tak nak tak nak sambil geleng kepala. Tak nak jugak. Pergi cari yang murah je. Lantas Fatiha pun kata tak nak beli yang murah. Hahahaha...



Dengan ini saya sebagai mama kepada Rayyan Adam juga mewakili nenek Rayyan Adam yang lorat nak kan anak patung tu, berterima kasih ye kepada Cik Fatiha. Very expensive okey. Kalau aku beli baju aku rege 10 hengget boleh dapat 8 pasang tau Fatiha. Ni yang aku jeles ni. Lepas ni beli kan aku baju pulak eh. Ni kes jeles dengan anak sendiri.




Oh ye. Buat Rayyan Adam anak mama sayang. Lepas ni dah tak de alasan eh mama tak peluk sayang lagi. Mama nak peluk ayah pulak banyak-banyak.


9 comments:

nARd eLainY said...

mak aihh..mahalnya~

LiAnA said...

Rayyan dah ada kawan baru utk bermanja hihi

Nazz@Purple said...

comel2..mahal2 pun..leh simpan lame2 smpai ryyan besar...huhuhu

suamihanyisterizuki said...

beb nnti panggil eli tau singkatan elephant, ajar BI siap2 k...

Fielah said...

aku rasa budak2 mmg kena ade mainan yg macam kawan dia...lebih kurang mcm patung2 mainan ni la. Anak sepupu aku mummy die bg kucing. Mmg btol2 lekat dgn dia kucing tu, comel je x menakutkan. anak die lelaki jgk. Bagus idea mak ko ni beb! aku setuju (apehal pulak nk setuju2 ni haha)

~aSFaLiZa~ said...

nadia : ala org bagi. amik aje. huhuu

liana : lepas ni mama dah tak payah tido dgn Rayyan lagi sbb dah ada kwn baru dah


nazz : mmg tak de nya nak beli yang lain


hany : nti aku ajar suruh panggil eli mazlin. tak pun eli iskandar. senang sikit igt nama artis ni


fielah : ko setuju eh. nti anak kau aku siap2 la nak bagi hadiah bear. hahhahahhah

Fielah said...

wow...best nye.. tp cop2, anak patung comel2 ala barbie doll, bear2 comel utk anak pmpuan tau, tp kalau mcm patung kucing, jajah (pelat utk gajah) ha ini utk baby boy... wahahahahh demand pulak! sepak kang.. ok dah aku terima seadanya amin...

~aSFaLiZa~ said...

fielah : siap demand nak barbie doll. mahal dow. hahhaha. yg murah dah r. agak2 aku menang kat fun fair tu aku bagi r hadiah kat baby ko

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ