LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 7, 2010

Khas Untuk Suami

Punya lah susah dari awal bulan lagi tanya suami dia nak apa besday nanti. Macam-macam jenis hadiah berlegar-legar dalam kepala otak saya ni nak bagi apa. 



First, memang nak bagi dia jam sebab jarum jam saat dia sekarang ni dah putus. Dia kata tak tahu lagi nak apa. Then saya kata lah kalau macam tu sayang belikan abang rayban je la. Dia macam setuju. Last-last dia minta bumper kereta. Pehhhhh...Okey lah nak bumper. Isteri yang penyayang memang dah plan lah nak kasi. Tapi kasi duit je lah. Nak pergi belikan sendiri kereta saya tak muat nak letak bumper kereta dia. Hahaha..



Tup-tup semalam lalu depan kedai jam, dia terus berkenan nak beli jam. Saya pun kata nak beli, beli je lah bang. Habis cerita. Ni lepas ni dah tak de dah bumper-bumper kereta dah. Mak pun kata macam ni, kalau kau tak bawa duit lebih, mak ada ni. Pakai duit mak je dulu. Ha kau tengok... Mak mertua pun sayang menantu ni.









Cap Casio. 240 Hengget. Murah sikit dari handbag yang dia bagi kat saya hari tu. Hahahha...


4 comments:

Jemari Seni said...

Asfaliza Hakak time besday hubby selalu buat2 koma 3 hari 3 malam....hhahahaha

~aSFaLiZa~ said...

jemari seni : hahhaha...kelaka la akak ni. koma sbb tak nak bagi hadiah eh. hahahha. tahun depan la nk buat mcm tu. tak melayang duit

bard said...

thankz sayang..t abg jg jam nih bebaik eah...

~aSFaLiZa~ said...

abg : jaga syg n adam jugak baik2 tau