LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 10, 2010

Buah Dada, Zakar Dan Seks

Sejak saya dah teror berblog ni kan, saya tengok sebahagian bloger yang kononnya tegar mengejar trafic light bagi mengejar ranking. Ni saya tak cakap semua lah. Takut pulak ada pengomen yang terkena batang hidung plak.



Salah satu nya kan ada yang main kotor tau. Hahaha... Bukan kotor apa. Kotor tulis keyword kotor-kotor. Maka dengan itu saya nak dedah kan keyword kotor-kotor tu. Contohnya, buah dada, zakar, perempuan seksi, seks, bla bla bla....



Seperti yang saya cakap tadi. Ini bukan semua tau. Ada jugak bloger yang tulis benda-benda tu semua untuk info. Sekadar pengetahuan umum yang patut dipelajari oleh pembaca yang meng search perkataan tu.



Tapi bagi bloger yang saja-saja tulis suka-suka macam saya sekarang ni anda semua tahu lah apa maksud nya. Sekadar nak kejar trafic. Ranking mahu tinggi. Bila ranking tinggi maka masyuk la...



Okey abaikan entry ni sebab saya bukan nak kejar trafic. Tapi sekadar mendedahkan rahsia. Ni rahsia tau... Shhhhhh... Tutup mulut semua

6 comments:

nARd eLainY said...

bukan dapat duit beribu-ribu pon kalau traffic tinggi mencanak..huhuu..

suamihanyisterizuki said...

ahahaa,

aku pon ade gak tulis pasal seks n zakar beb, ahhaah tp aku tak terasa sbb bukan sehari tuh, aku nye entry psl tuh jer kan kan kan.ahahha

~aSFaLiZa~ said...

nadia : nti tgk eh akak pya duit dpt brp tulis perkataan2 ni. hahhaha


hany : aku tak kata ko eh. hahahhah

zteesyahmi said...

kejar trafic lite, kejar ranking, masyukk mksudnya ape as? massyukk nuffnang ke?

sy pun tk brape terer lg berblog tu yg tk phm huhuh

Jemari Seni said...

Penat nak kejor traffic light hijo sudahnyer traffic light kuning pon besit jer la...
Eh! merapu sudah! hehehehe

~aSFaLiZa~ said...

ztee : yup. kalau trafic kita tgi, maka nuff kita masuk la sen nya


jemari seni : merapu kat sini pasal trafic light