LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 17, 2010

Watermark

Dek kerana berita daripada gambar-gambar dalam internet disalahgunakan oleh sesetengah pihak. Maka saya dengan rasminya telah membeli watermark di eybizzonline


Asalnya saya bukan lah dilahirkan suka akan benda-benda menyusahkan kepala otak nak berfikir secara kreatif. Ye lah. Watermark ni kan kreatif. Sebab tu gambar-gambar saya sebelum ni mana ada watermark. Sebabnya saya malas nak edit gambar yang entah apa-apa buat sakit kepala otak.



Nak tak nak saya beli jugak. Tak mahal. RM5 je. Harga lain pun ada. Tapi mampu sangat-sangat lah kalau nak beli. Percayalah. Servisnya pun sangat bagus dan respon nya pun amatlah cepat. Dalam masa beberapa jam urusan jual beli berlangsung.



Tapi untuk sesiapa yang mahu menggunakan watermark harap maklum perlulah menginstall PhotoScape dahulu bagi memudahkan penggunaan. Jangan takut. Di  eybizzonline ada tutorial mengenainya. 


Apa yang anda perlu buat hanya pilih design. Email. Bayar. Then folow tutorial yang diajar di sana.








Sekali lagi entry tiru kau Hany. Jangan marah aaaaa.

9 comments:

suamihanyisterizuki said...

hahaa, soot tol...

zteesyahmi said...

as. tq.. rm5 utk utk sekali or sebulan ke or cmne die kira.

alamak. mls btul nk bt.

tp tulah i pn tbaca psl privacy gmbr2 ni. tu yg cpt2 google aitu.

kna cri mse la utk wt ape yg yu ajar tu. niwey tq ;) sgt2!

~aSFaLiZa~ said...

hany : ko la soot


ztee : ni mmg keje utk org pemalas mcm kita pun. tak yah susah2. senang je. beli je dan boleh terus pakai. rm5 tu sekali beli sahaja dan serta merta watermark yg kita pilih ni jadi hak milik kekal. tak de dah nak bayar bulan2. apakejadahnya nak bayar bulan2. igt sewa rumah ke apa. huhuhu

Izan Ishak said...

cantik watermark mu itu...

Ena said...

cutenyerrrr...

nak beli juge la.. =P

~aSFaLiZa~ said...

Izan Ishak : ada lagi yg lagi cantik tau


Ena : meh pakat beli ramai2

zteesyahmi said...

hahaha apa lah.

yg tk thn, ape kejadah tu!

~aSFaLiZa~ said...

ztee : lawak kan kalau ada org nak sewa kan watermark. huhuhu

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ