LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 17, 2010

Archibus Training

Last week hari Khamis ada training untuk department saya. Bos datangkan Sam Cheng kot nama dia dari Hong Kong. Masuk ni kali kedua saya jumpa dia.








8 comments:

zteesyahmi said...

hi. lme tk lepak sni, i pun ikut skali vacation yu tu. hehe. seronok bt family trip kan!

as, cmne bt watermark kt pic tu. aritu dh try google tp jmpa software yg berbayar. hemmm..


niwey, agen insurans tu cina ke. mcm cina jer... u tk try prudential? prumychild? mcm asben ceera tu pun ajen insurans kan. tp likha guna prudential takaful, bawah papa dia.

~aSFaLiZa~ said...

ztee : jap lagi saya buat entry pasal watermark tu. saya mmg nak gak usha dgn ceera insuran yg husband dia buat tu. cuma tak de masa nak baca lagi.

nARd eLainY said...

wahaha..comel je pic yg tgah tu..;D

~aSFaLiZa~ said...

nadia : tengah? sape? huhuhu

kella said...

errrmm buleh tahu? archibus tu ape ehh.. sorry la tak tahu pula! hehehe

~aSFaLiZa~ said...

kella : oh...hehehhe lawak je kan. saya rasa archibus ni compny saya je yang tahu sangat2. actly, archibus ni software yang cmpny saya jual. hanya client yg beli je yang tahu. huhuhu...actly, client kami yang mmg tahu pasal sistem ni uitm shah alam, upm n utm

suamihanyisterizuki said...

gambar aku takder...sioottt ko ajak...amek gambar aku gegar...

jaga ko..

seb baek aku slalu jompa "polok ciom" (eiii yerkkkk) si sam nih...xde r rasa rugi sgt xde gambar kali nih...

~aSFaLiZa~ said...

hany : eee yek yek pelok cium.