LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 2, 2010

Fiza Bagi Hadiah Harijadi

Semalam pergi MPH plan nak beli novel ni. Saya memang antara pengikut setia Ramlee Awang Murshid. Tapi peminat novel yang cintan cincun jiwang-jiwang rasanya tak minat kot. Cerita-cerita dia memang best dan thiriller lah. Biasanya hasil beliau tak mengecewakan.





Tup-tup fiza kata, kalau aku bagi kau novel ni hadiah hari jadi kau, kau nak tak? 



Of course lah nak kan. Hahahahha... Terus letak novel ni dalam troli dia.






Tu fiza bertudung biru baik hati bagi hadiah hari jadi





p/s : siapa nak bagi lagi hadiah, lai lai lai aku upload hadiah korg. hahahhaha

4 comments:

suamihanyisterizuki said...

hahaha, mcm dh tau je sape lg nk bg hadiah kt ko..hehehe

org bg hadiah je la baek ati eh..huh

~aSFaLiZa~ said...

semua org pun baik...hahahahh

cik daisy said...

aritu akak masuk mph, ade gak pegang 1 novel ramlee ni. sugguh akak x dpt nk faham bahasa sasteranya.. hahah.. terpaksa lar cari novel lain yg sesuai ngan pembacaanku :)

~aSFaLiZa~ said...

kak d : dia ni best tau. byk dah novel dia jadi koleksi as. now dia dah habiskan siri bagaikan ratu. ada 3 siri. ha amik ko. hahahhahah as hafal sume novel dia