LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 19, 2010

HP Pinjam


Ini HP kawan saya. Nama dia Ise aka Kaspi. Dan lebih dikenali sebagai abang kumis. Saya pinjam sementara saya nak beli HP baru kejap lagi. Tapi HP beliau pekak. So HP ni ialah HP pekak badak. HP cuma boleh mesej je. Sangat sedih sebab tak boleh dengar suara Rayyan Adam dan suami pada hari ini.


Semalam petang mak ada call. Banyak kali. Mak ingat HP dia dah rosak or dia yang pekak. Mak dah risau. Cuba call Kak Ana nak try test apa yang terjadi. Semuanya okey kecuali saya sebab saya pakai HP ni. 


Saya mesej mak, cakap jangan call sebab takkan dengar punya lah kalau bercakap. Nasib baik mak aku reti baca mesej tau


Tapi saya tetap berterima kasih kepada kawan saya tu sebab tak kedekut bagi pinjamkan HP dia. Dia kata nak pakai lama pun tak pe. Terima kasih tau. Kurang-kurang saya masih boleh lagi berhubung dengan orang. Tak pe. Kejap je lagi masa lunch karang saya pergi beli. Huhuhuhu...

2 comments:

suamihanyisterizuki said...

kul 2.31 pm jer, aku terus bukak blog ko, xder gak sony yari kt blog ko, siappppppp.....

amek gambar depan chermin...

**xsabau nih**

aku lak xcited...

~aSFaLiZa~ said...

eh ko lak yg siap. hahahaha