LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 19, 2010

Sony Ericsson Yari

Finaly, dapat jugak sambar Sony Ericsson Yari. Kali ni nak bertukar arah dari nokia ke sony dan yang ini adalah HP ke3 sepanjang dalam hidup saya


Pertama rosak, kedua hilang....Macam tak caya kan baru pakai 3. Huhuhuhu..







Ni free gift dari kedai tu. Baik bangat cina tu sampai saya pun tak tahu nak minta gift apa lagi







Ni muka gedik gambar dari HP baru. Maklum lah 5mp kan. Jerawat aku pun boleh nampak. Lepas ni dah tak payah dah nak bawa kamera yang besar-besar gabak ke mana-mana. My pinky dah boleh ambik gambar saya dengan senang hatinya

6 comments:

suamihanyisterizuki said...

wohooo...

mesti aina jeles sbb pink..ahahha

see,
akhirnya ko trgoda gak hp kamera power...hahaha

~aSFaLiZa~ said...

aku dh agak ko org pertama komen. cantik dow pink dia. oootttt ko jgn jeles

Fielah said...

wpun nama ku bukan o.o.t, tetapi haku j.e.l.e.s hoho (nak jugak!)

~aSFaLiZa~ said...

ko mana blh beli filah. simpan duit. igt ckit nak kawen. ahaksssss

nARd eLainY said...

wahhh...cantekk...kaler biru takde ke?

~aSFaLiZa~ said...

tak de syg...hitam ada