LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 19, 2010

Tag Sepuluh

Pagi ni baru berkesempatan nak menjawab tag dari PUAN LIANA
Semalam tak berkesempatan maklumlah bizi body women

Dengan ingatan tulus ikhlas lain kali tag la lagi yek. Tag je banyak-banyak. Berlagak tak? Hahahaha




[1] Siapakah diri anda di rumah?

Saya akan menjadi suri rumah yang malas tapi kena jugak masak, mengemas, membasuh, membebel, blablablabla




[2] Siapakah diri anda disamping rakan?

Selalunya jadi penasihat tak bertauliah




[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

1. Cikgu KPLI or DPLI

2. Nak dapat anak kandung kembar

3. Master Degree

4. Rumah sendiri

5. Baby girl




[4] Siapakah nama pasangan anda?

Badrulhisam Bin Ahmad




[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

1. Sangat penyabar


2. Sangat perahsia ni tak suka sangat la


3. Cool je bila perang dunia


4. Sangat pandai jaga anak. Nak tinggal beberapa hari anak dengan ayah pun boleh. Yang ni paling saya suka


5. Suara dia. Sebab suara lah yang sampai jatuh ditimpa tangga cinta



[6] Bila tarikh anda couple

08.08.2008

Tarikh couple ada tapi sebab masing-masing banyak couple so letak je tarikh nikah. Tu betul-betul couple lah




[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Banyak. Tapi tak nak ingat sebab nanti kita gaduh kan bang kan. Kan kan kan????




[8] Lagu tema cinta anda?

Takde. Suami saya ni tak reti nak berjiwang karat. Sampai berkarat nak tunggu dia jiwang




[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Saya nak suami saya bahagiakan saya, anak-anak dunia akhirat dengan ikhlas, dengan penuh kasih sayang, dengan penuh cinta, dengan penuh kepercayaan, dengan penuh kekesetiaan. Ni bukan perubahan tapi permintaan. Boleh gitu?




[10] Tag 10 rakan ada yang lain

  • Hany
  • Fielah
  • Ajak ko kena jawab gak jak. Update blog ko. Aku tak kira
  • Nadia
  • Bujal
  • Safuan
  • Laila Mazni
  • Ilyanie Kak Lang
  • Noralyia
  • Dan semua orang yang sudi membaca

    D.U.N.I.A ~aSFaLiZa~




Mesti buat tau. WAJIB

8 comments:

Fielah said...

susah giler tag ni...gigil nak jawab dowh hahaha

~aSFaLiZa~ said...

awat nya?? pakinsen ke?

satonaka a.k.a ajak said...

xnakkkkkkkk..hahhaha

~aSFaLiZa~ said...

ko malu eh jak nk jawab. ehem ehem ehem

nARd eLainY said...

waahh...nadia tu sy kah??

~aSFaLiZa~ said...

ye awak lah org nya tu syg. sila jawab skrg

Anonymous said...

kak as, nk buat tag ni ekk :)
hehehe

reagrds,
a.silent.reader.of.ur.blog

~aSFaLiZa~ said...

anonymous : blh je nak buat syg...

silent reader yek. meh la kita kwn syg. leh kenal


ada jugak yek silent reader kat blog ni. ni yg bangga ni