LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oct 22, 2012

Cara-Cara Menebus Scoop Susu Anmum Essential

Saya rasa ini lah masa yang di tunggu-tunggu oleh pembeli tegar Susu Anmum Essential.


Setiap tahun Anmum akan buat acara penebusan untuk mereka yang mengumpul scoop Susu Anmum Essential. 


Penebusan kali ni perlu disertakan sekali dengan bar kod. Sebelum ni saya memang menyimpan bar kod ni walaupun penebusan yang sebelum ni tak perlu pun bar kod. Nampaknya, gerak hati saya betul.


Sebenarnya saya dah pos scoop ni 2 minggu lepas. Tapi baru ni berkesempatan nak share Cara-Cara Menebus Scoop Susu Anmum Essential. Tapi secara bergambar la eh


Apa pun setiap penebusan maximum untuk setiap 1 borang dibolehkan sehingga 5 packs. 


Maknanya 5 scoops purple + bar kod 1.2 kg untuk penebusan 1 kotak 500gm. Maximum 5 kotak. Kalau guna 1 borang boleh pos 25 scoops purple + 5 bar kod 1.2kg/resit pembelian 1.6kg (tin)


Kalau scoop kuning pulak 1 penebusan kena pos 12 scoops + bar kod 500 gm


Dan pos sila guna pos ekspress atau pos laju ye. Kalau agak-agak lambat sampai boleh komplen kat page Anmum




2 comments:

Nens Collection said...

banyaknye die mengumpul..hadiah die best2! kan?

Sherwieyna Muzzawer said...

wah dah banyak kumpul ekk..bestnyaaaa!