LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jul 10, 2012

KFC Flaming Crunch

Minggu lalu mak telah membelanja kami anak beranak makan ayam goreng. Hahahaha. 


Mak cakap cenggini. Malam ni tak payah masak. Mak nak belanja makan ayam goreng. Biasak la orang tua akan panggil restoren KFC ni kedai ayam goreng.


So mencuba la kami tempat yang baru bukak kat Ayer Keroh. 24 jam. Sebelah nya ada Pizza Hut. Senang la dekat dengan rumah kalau tetiba lapar tengah malam.


Mak ni kan jenis nya, kalau nampak saya bermuram durja dirundung masalah, dia akan sedaya mungkin layan anak nya ni. Maklum lah. Emak mana nak tengok anak nya sedih kan. Pada hal aku ni pun dah jadi mak. Tu la untung siapa ada mak lagi. Boleh syer emosi.


Eh ayam KFC yang ada bertih jagung ni kan tak best sangat la. Pedas tu dah best. Tapi tak berapa nak sedap ada jagung jagung ni. Macam muak je. Si kecik tu janji dapat mainan dia senyap la tak menggelupur sangat nak main kat gelungsur tu. Dah tu satu hapa pun dia tak nak makan. Dia cuma nak makan kentang goreng je. Kita amik kentang dia kedekut ya ampun






Gambar we all laki bini je tak de. Dah tak menyabo masing-masing lapo. Masa ni kan ternampak sepupu suami kerja kat sini tau. Tapi dia tak nampak we all. Kalau tak mesti we all dapat seketul dua ayam goreng free. Macam kat McD Dataran MBMB tu pun ada gak sepupu dia. Hahahaha. Selalu je dapat benda free kalau main kenyit-kenyit mata. Eh diam-diam sudah la cite ni ek

10 comments:

AzuraFazil DIN said...

dh makan , pedassssss betul .. kalah hot & spicy .

AzuraFazil DIN said...
This comment has been removed by the author.
AzuraFazil DIN said...
This comment has been removed by the author.
AzuraFazil DIN said...

dh makan , pedassssss betul .. kalah hot & spicy .

Saya Disini said...

salam pkenalan..

sedpnye kfc...sek baik baru pas mkn mgu lepas

fazitaismail said...

dah ramai post entri flaming crunch nie..bila laaaa nk cuba nie..hihi

Nens Collection said...

skali mkn leh layan lagik..2 kali try nk yg spicy jugak..huhu

apek said...

kenapa aku mkn kat KFC Giant tak pedas pun. Bajet Cili kot. Cuma aku tak suka crunch dia kat kulit je.. bila buang kulit dah tak de crunch. Maknanya dia suh mkn dgn kulit2 sekali la.. adussss

Sherwieyna Muzzawer said...

Sedapnya! lama tak makan kfc!

Kella said...

bali ni harus pi carik nih!! tapi.. oh tidak!! diet!!