LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 12, 2012

Masak


Ni adalah bekalan pada pagi tadi, membawa ke tengah hari. Jimat tak. Sekadar magie goreng sahaja.


Sejak menjadi isteri dan mama yang bekerja lewat 2 minggu lepas, saya masih terkejar-kejar untuk memasak pada waktu malam. Tapi setakat hari ni masih belum miss memasak lagi walau pun hanya bertelur goreng.


Penat jangan cerita la. Eh ni bukan merungut tau. Ye la. Bayang kan, sejak 4 tahun kahwin baru ini saya merasa melayan family sambil bekerja. 


Selama 4 tahun ni kan hidup kami berjauhan. Isteri kat sana, suami kat sini. Now, kami dah bersatu.... Happy sangat walaupun penat sedikit.


Mudah-mudahan saya mampu untuk menjadi yang terbaik buat keluarga saya

3 comments:

azie said...

welcome to the club ya as...hehehe begitu la hari2 ibu bekerja ni..tanggungjawab harus dilaksanakan

Mamamya said...

ok lah tu as...x penah miss lagi masak utk dinner...akak yg x berkerja ni pun kdg2 t'kejar2 nak masak t/hari/malam :)

Sherwieyna Muzzawer said...

wah sempat ekk bawa bekal. mee goreng tu nampak simple je tapi terliur jugalah tengok..hehe