LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

May 31, 2012

Suami - 31

Hari ini hari 31. Memandang kan hari 31 haribulan, makanya hari ini suami saya telah berusia 31 tahun. Beliau adalah tua 3 tahun dari saya. Maka nya juga hari ni beliau semakin tua.


Dan selamat hari jadi abang. Semoga abang dalam keadaan sihat sejahtera sentiasa dan dilindungi Allah swt. Semoga juga abang menjadi semakin best dan best dan best sebagai suami sayang dan ayah kepada anak-anak kita insyallah.


Tahun ni punya hadiah of cos la sangat bermakna buat abang kan. Hari ni last day sayang kerja kat KL. Esok dah bermula episod baru cerita keluarga kita. Hope kita semua akan bahagia hingga hujung nyawa. Amin....


So, dengan rasminya sayang dah kerja kat Melaka, bermakna ini lah juga hadiah untuk hari jadi abang tahun ni. selamat duit aku tak payah beli hadiah lain.


HAPPY BIRTHDAY ABANG. Love from sayang and Rayyan Adam. Muah muah muah!!!



2 comments:

fazilzura said...

sure en huby sonok ... dpt hadiah paling besh .. isteri di sisi

Ardini Humaira said...

wahhh dah 31 umonye :D