LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 18, 2012

Melaka Wonderland

Hari minggu lepas suami belanja mandi manda kat Melaka Wonderland. Katanya hadiah harijadi saya tahun ni. Tak kisah la bang oiii. Hadiah ke, tak hadiah ke. Janji kita bahagia kan.


Sepatutnya pergi masa minggu besday saya tu. Tapi bendera jepun berkibar adalah malas nak pergi. Geli!!! Huhuhu


Gambar bukti kena ada hokeyyyy!!! Bukan main terik lagi nak tengok kamera. Melayan si kecik buat peace



Kain baju bekalan



Saya adalah jahat sebab menyeludup makanan. Hahahaha. Syyyhhh. Diam-diam tau. Masa kat depan, yang jaga tu siap cek beg. Cuak hokey!!! Nasib baik dia tak cek betul-betul. Huhuhu!!!



Senyummm....



Games kat sini semuanya kena main 2 orang. Kesian kat we all sebab tak boleh nak main sangat sebab tak de orang nak jaga si kecik tu. Last-last, suami terserempak dengan kawan kerja dia bawak awek. Apa lagi. Minta tolong la kawan dia jaga kan Rayyan Adam



123 Senyummmm!!!




Senyummm lagi....

4 comments:

nur anis said...

best nya kak bermandi manda....

Nens Collection said...

tp mmg nyampah kan,masuk tmn tema air cenggini xleh bwk masuk makanan..sy kalo gi gambang waterpark slalu gak seldup makanan..haha

Mamamya said...

t'ingin juga nak bawa anak2 mandi manda kat sini....

munna said...

dah pergi kat sini hari tu... mmg seronok bawa anak2 mandi manda kat sini...