LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 17, 2012

Batteleship


Jumaat lepas mencuba nasib mentry masuk panggung wayang bersama anak kecik. Filem pilihan pertama ialah The Wrath Of Titans. Memandangkan waktu tayangan filem tersebut adalah sudah dihadkan. Maka pilihan seterusnya ialah Battleship.


Serius best woooo cite ni. Rasa macam nak tengok lagi. Mana tak best nya. Main perang-perang dengan alien. Hish, kalau ada 3D lagi real seyyyy!!! Suka sangat dengan Rihana. 


Lepas tu masa tengok cerita ni rasa, bestnya kalau kawen dengan navy. Hahahha. Waklu!!! Jangan tak tahu, masa saya dah tunang, ada navy nak masuk line tau. Hahahhaha. Perasan...


Percubaan pertama kami adalah berjaya. Rayyan Adam adalah sangat berkelakuan baik di dalam panggung wayang. So, siapa kata ada anak kecik tak boleh tengok wayang. Lalalalala!!!!!! Salah ye puan-puan sekalian alam....


Oh ye lepas ni dah senang la kerja mama and ayah Rayyan Adam nak dating masuk dalam panggung wayang. Anak kami begitu memahami jiwa mak bapak nya. 


Dulu-dulu nenek ada nak tolong jaga. Sekarang, beliau juga telah menjoin kami. Seawal usia 2 tahun 7 bulan dah masuk wayang. So, anak anda bagaimana pula?


3 comments:

LYAfrina said...

best ye citer ni...
lya nk tgk wayang skarang..kna cari y sesuai..n asya leh tgk gop..

pena rozie said...

nak bwk jugak sitwin msk panggung kene tunggu kartun best dulu...

CIK JATT said...

baru tadi sembang2 dengan member2 pasal citer ni. semua yang dah tgk cakap best.
saya teringin gak nak bawak anak2 g tengok wayang, tapi cik abang macam tak confident nak bawak. huhu

by the way, salam kenal:)