LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 13, 2012

MaMa 28

Alkisah menyambut besday mama yang dah tua bangka ini. Huhuhu.


Ater anak pun baru sorang. Maka menyambut hanyalah bertiga sekadar suka-suka jek. Happy sangat-sangat sebab saya mahukan kebahagian sahaja sebagai hadiah setiap tahun.


Dan memotong kek la kita gamaknya dengan anak kecik. Bukan main tak menyabo lagi si kecik tu nak terjah krim kek. Adeh!!!


Dah tu seronok bukan main dapat pakai topeng the mask of zorro. Mama nya bukan tak nak pakai. Tapi kepala mama ni besar, makanya talinya asik la terputus. Sakan la dua beranak anak dengan bapak.


Red velvet. Sangat sedap sampai termimpi-mimpi. Order dengan Rini opismate. Siapa mahu order sila roger.



Sekarang si kecik ni sedang belajar buat peace. Tapi tak lepas-lepas. Tetap keluar 5 jari



Konfius. Nak buat peace ke. Nak senyum ke. Nak tiup benda alah tu



Dia bergaya dulu hokeyyyy!!!



Happy family. Hope kekal bahagia hingga hujung nyawa kami. Amin..



Potong kek kena la si dia yang potong. Kang sentap!!





I love u abang and bucuk mama



Budak ni kalau nak cium mesti nak ciomolot. Kadang-kadang orang luar yang naik malu tengok we allss ciomolot tau. Hehehhe



Ha yang ni pun mak bapaknya terpaksa la buat dia jadik penghadang dari ciomolot. Huhuhu. We alllss laki bini tak payah la nak tunjuk kat sini kan...




Alhamdulilah. Tq abang. Tq Rayyan Adam. Mama sayang kat kamu berdua sampai mati

3 comments:

nur anis said...

walaupun bertiga sambut birthday, nampak meriahnya..happy birthday kak..:)

Nens Collection said...

epi besday sis..
rayyan dh bape tahun dh?
pandai die..;)

OgysiJemariSeni said...

Hepi Birthday Asfaliza semoga panjang umur dan murah rezeki Amin!!!