LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apr 5, 2012

~Giveaway 28~

Ok la adik-adik sekalian alam. Sempena besday hakak hujung bulan ni, hakak bermurah hati nak buat satu GA. Ingat ye besday saya jatuh pada 29 MAC. So kalau ada yang bermurah hati nak kasik hadiah apa salah nya.

Ye ye saya tahu tahun ni dah 28.... Dah tua dah...

Dan semestinya adalah syarat kan...

Syarat-syarat nya...

  • Kena buat ENTRY pasal GA ni
  • Letak link entry tersebut di ruangan komen hanya pada entry ini sahaja. Komen kat entry lain tidak diterima.
  • Nak follow boleh. Tak nak follow pun boleh. Kalau follow senang la nak tengok update kan.
  • Hadiah ada 1 jek.
  • Pemenang berdasarkan cabutan bertuah
  • GA berlangsung selama 2 minggu. Jadi akan berakhir pada 5 April 2012
  • Senarai peserta akan dipublish selepas tarikh 5 April 2012

 Dan ini hadiah nya

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




7 comments:

shark said...

hai..salam perkenalan dari saya :)

macam best..nak join la :)

Nazz@Purple said...

best..kalo smpat naz join;)

akak..selamat menyambut hari lahir..

IbuDhira said...

waaa nk join..tp kompem kalo menang pon tak sempat nak bacakan..hehehe

munna said...

menarik tgk hadiah tu... InsyaALLAH nanti kak munna join ye....

LYAfrina said...

wah,, menarik ni..insyallah..adamasa leh join..

btw... happy birthday in advance...smoga bjaya d dunia n akhirat..amin

Lady D'yot said...

dah join... http://ladydyot.blogspot.com/2012/03/ga-asfaliza.html semoga saya bertuah! hehe ;)

Myra Jay said...

Wowww!! hadiah memang best :)