LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mar 2, 2012

Apa Yang Penting!!! Kerjasama!!!



Kami tak besar dan kami tak kuat!!!! Bila bekerjasama kami jadi mudah!!!! Yeeeeeeeeeeeeee!!! Wonderpets!!!!



Budak kecik ni letih tauuuu!!!!


Sejak dah tahu tengok kartun, pantang dia teringat. 


Start la dia merengek, ma nak petttt....


Walawei kartun budak-budak zaman sekarang. Ada 3 jenis kartun je yang dia nak tengok


Pertama Wonderpets. Kedua Upin Ipin dan ketiga Boboboi. Kartun lain boleh jalan. Ada sekali tu Doraemon main kat tv. Mengamuk nak Wonderpets jugak


Maka nya, mama nya gigih la mencari cerita Wonderpets supaya boleh ditonton pada bila-bila masa mengikut kehendak beliau




Serius wei, kalau dibukak benda alah ni konpom mak bapak nya senang lenang nak tonton apa sahaja di kaca tv.


Pelik tau budak-budak sekarang ni memang suka tengok kartun yang versi 3D ek. Ingat minggu ni nak try bawak beliau masuk panggung tengok Seafood. Kalau dia melalak pun tak rugi nak keluar.

5 comments:

No Lan said...

sama la ngan anak2 kakNo dlu..tp skang dorang dh beralih pade game kat pc pulak..PS2 dah rosak abang xmo baiki lagi hehe..tapi mmg betul kan, time dorang buat keje dorang dh xganggu keje kite kan kan kan hihihi

Nazz@Purple said...

betul..sme ngan ank sedara nazz..dia layan upin n ipin..kalo yg movie tu..siap hafal dah dialog..

Kella said...

hahahahahah... apa yang penting..?? kerjasama!! huhuhu.. bagus citer tu.. buat budak2 berfikir.. =) bukan budak je .. ada gak mak budak yg minat.. huhuh

anitadiana said...

sama lah liza...anak2 kak ita suka tengok kartun....kekadng bila malam tu ckp kartun nak tido...siap ckp mama...kartun mana boleh tido...mcm mana...pening kekadang..bila PSP tu papa dia yg over main gemes bola...

adianiez AIDA said...

tu la dia budak @ kanak-kanak nama nyer... anak-anak dara aida da reti tukar channel kat tv. pantang kita ke dapur, diorang on la channel kartun... hmmm...

nota kaki : today first time saya terjah blog ni. jumpa sewaktu blogwalking jap tadi. da follow, senang nak dtg lagi nanti. sudi la kiranya menjejaki saya ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~