LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dec 22, 2011

Karnival Gegar Ria Harian Metro

Waktu melawat kat Hospital Melaka setiap hari termasuk Sabtu Ahad ialah 1pm-2pm and 5pm-7pm.


So, we all memang akan datang 2 kali sehari la untuk melawat mak.


Sementara nak menunggu waktu melawat yang belah petang, we all pun zassss ke Klebang kejap tengok-tengok karnival yang keluar iklan kat tv. Saja-saja je jalan-jalan.


Siap cakap kat mak kat hospital, mak cepat la baik. Cepat baik kita pergi jalan-jalan macam selalu. Mak kata, mak dah baik. Tolak je mak dengan wheel chair. Ye la tu. Tak nak wheel chair ni. Nak mak jalan sendiri.



Orang kata rezeki jangan ditolak. Sampai, tengok-tengok apa hal orang perempuan berkerumun kat sini ni. Rupa nya ada pad free. Apa lagi. Isi borang. Then dapat sekotak sample Libresse



Model Liberrese. Siap kena cop tangan tanda saya telah dapat sekotak free. Kalau takde cop ni, ada aku datang balik buat-buat macam belum dapat




Sebenarnya ni tujuan utama nak datang sini. Sebab ada auto show.


Sedikit kepelikan sebab jakun nengok kereta-kereta ni tayang piala. Huhuhu. Entah. Pelik la. Jakun pun ye jugak aku ni



Sikit punya susah nak suruh tengok kamera. Dia ralit tengok kereta-kereta yang pelik



Gemuk di situ.



Kalau la kenari aku buat cenggini. Hish!!!



Dan yang ini bajet nak terbang la konon


Kat sini kejap je. Tak de round sampai habis. Adalah bosan melawat kedai-kedai yang sama setiap kali ada karnival. Tak kedai baju, kedai makan. Tak pun kedai tudung. Malas dah nak jalan. Pada hal tak kuasa nak layan kasut tinggi

3 comments:

Myra Jay said...

Myra pun suka gak tengok auti show ni, macam2 pesen ada ;)

pena rozie said...

suka la tengok auto show...

~aSFaLiZa~ said...

MJ : tahu tak pe. pesen pelik2 je dibuatnya


PR : sama la kita