LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 22, 2011

Jodoh Bertemu Dengan Harimau Muda




Mari kita mulakan pagi kita dengan semangat harimau. Auuuummmmmmm!!!!!


Dan hanya orang-orang yang bertuah sahaja ditakdirkan untuk bertemu dengan pendekar-pendekar kita. Yes!!!!! I jumpa diorg u alllss pagi tadi kat Plus Highway. Pengsannnnnnn!!!!!


Dah la memang dari pagi semalam, dalam kepala otak memang asyik bola manjang. Bila dah menang of coz la sepanjang hari ni senyum tak renti-renti. Ala korang pun sama kan.


Nak dijadikan cerita, pagi tadi gerak dari Melaka nak pergi kerja memang dok dengar Hot FM. Tanpa ragu-ragu memang topik sepanjang hari ni of coz la pasal kemenangan negara.


Dengar je la kat radio diorg cakap team Malaysia baru je sampai KLIA. 


Kalau dah jodoh tak ke mana ye puan-puan. Tiba-tiba ternampak ada satu kereta dok lambai-lambai sebijik bas color kuning. Tengok-tengok ada polis escort bas tu. Eh ni bas Harimau Malaya. Masyallah!!!!


Otak terus jalan amik hp nak snap gambar. Gilos. Sampai satu tahap saya ada halang kereta polis. Marah siot abang polis tu. Ala nak marah, marah la. Bukan kau bawak ambulans nak hantar orang sakit tenat ke hospital. Hahahahhaha!!!!


Puan-puan.... Sila jangan jeles sebab BADROL BAKHTIAR lambai kat saya ok!!!!


Encik BADROL tolong la ingat saya yang bawa kenari amik gambar awak semua kat tengah jalan sambil drive sebelah tangan. Pleaseeeeee.... Tolong la ingat saya. Saya pakai tudung and baju color purple. Saya pasti awak ingat saya.


Dan kepada Encik BADRUL suami saya yang berada di rumah, sila jangan jeles jugak. Wakakakkaka!!!


Lepas ni, aktiviti seterusnya nak add semua fb player Malaysia!!!!




Ni hasil tangkapan pertama. Bas memang jalan kat kane tengah je. Saya potong kanan. Gambar tak jelas sangat sebab kereta belakang dah cucuk saya suruh cepat. Nasib......



Ok next saya amik lane tengah. Ha masa ni la kira saya dok depan kereta polis. Marah siot abang polis tu. Ala rileks la. Kalau kat Indon mesti lagi teruk peminat diorg. Huhuhuu!!! Tapi lepas tu saya terus amik lane kiri sekali





Bila dah masuk lane kiri, mari kita kejar bas ini sampai dapat!!!



Kejar lagi!!!!



Yes!!!! Dapat!!!! Now kita folllow je kelajuan bas. Nampak tak ada sorang player tengah tengok saya. Tak sabar ok nak lambai dekat-dekat dengan dia



Dan masa ni la tangan saya semakin sejuk!!!! Uwaaa!!! Lambaian saya dibalas oleh BADROL BAKHTIAR. Yes!!!! Pengsan u allssss!!!! Saya dah jatuh cinta dengan dia. Dia la tu yang tengah tengok saya.







Dah la Malaysia menang ibu segala emas. Sangat manisssssssssssss... Paling manis bila saya dapat jumpa diorg pagi-pagi ni baru balik dari Bung Karno!!!!



Manis!!! Manis!!! Oh Manisss nya senyuman mu!!!! Sayang la kat korang!!! I LUV UUUUUU!!!

8 comments:

SiTi said...

bertuahnya....dpt lambaian lgi....mesti berkobar2 nk g keja kan....

~aSFaLiZa~ said...

siti : tahu tak pe. melayang2 igt kat diorg je hari ni

IbuDhira said...

arrgghhhhhh....jelesssss doooooooo!!!

Cho Zila said...

kelakarler pulak akak bacanya.. rezeki nak jumpa yerk.. tapi kalau akak memang momen tu hanya dalam ingatanjeler tak beraniler nak kejo gitu...

Ardini Humaira said...

wahhh bestnye... dni yang len tatau bila leh jumpa tapi kfcm kerap la jumpa sebab sekampung je :D

~aSFaLiZa~ said...

rini : huhhu. siapa tak dpt jumpa msti la jeles tgk aku

cho zila : minat punya pasal, saya mmg sanggup pertaruhkan nyawa kak. cewah

dni : wah sekampung dgn retis la ni. hehhehehe

Kella said...

waaah!! meremang bulu roma ni! tiba tiba terasa sungguh!! waaaa.. sonok nih! bukan senang! tahniah! memang syok abisss!! =D

~aSFaLiZa~ said...

kella : kella punya komen pun bukan main exited lagi. apatah lagi kalau jumpa macam kita smlm. mmg seram sejuk dibuatnya. bila diorg balas lambaian kita, rasa bajet mcm anak dara pulak. huhuhuhu