LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Feb 25, 2011

Demam



Dah lama rasa nya tak demam yang macam ni. Kat ofis ni ramai yang demam sejak CNY hari tu. Dah cuba elak-elak. Tapi kena jugak. Redha je la.




So, now memang selsema. Badan seram sejuk. Kadang-kadang berpeluh yang amat. Kadang-kadang sejuk sangat-sangat. Tak larat rasanya nak bawa badan.




Rasa ny last sakit yang macam ni masa baru-baru mengandung dulu. Masa ni mabuk-mabuk. Tak larat nak bangun semua. Adakah? Huhuhuu. Tak kot.




Hmmm doktor nak kasi mc. Tapi dengan baik hatinya saya menolak. Gila baik kan. Nak bagi cuti free pun tak nak. Huish! Siapa yang tak nak mc kak oi. Masalah nya bos yang tak kasi mc. Hahahaha. Tak lah. Bukan bos tak kasi. Tapi kebetulan ada kerja yang perlu dibereskan.





Akibat nya. Dok melepek je la. Sambil sedut-sedut hingus. Tapi alhamdulilah. Ni macam dah ok sikit kot. Alhamdulilah..... Hope tak lah berpanjangan sakit ni.

4 comments:

aibaks said...

uih.. kejam nye bos.. tak kasi mc yer?

~aSFaLiZa~ said...

aibaks : bos i tak kejams tau. huhuhuu. actly ada keje yg kena setel. huhuhu. sobsobsob

Mak Su said...

klu ada keja, mmg x sampai hati nak mc... anyway, harapnya this weekend leh rehat and recover ek :)

~aSFaLiZa~ said...

maksu : hope so. tq