LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jan 31, 2011

New Year Giveaway By KedaiGambarKami Part 1(27 Disember 2010 - 28 Jan 2011)





Yang ditunggu telah tiba. Memang exited bila dah nampak depan mata. Sangat cantik dan best sangat-sangat lah. 1st dulu nak buat sebab hp hilang. Terus cari idea macam mana nak simpan gambar-gambar yang masih ada dalam simpanan. Nasib lah yang ada ni sempat masuk dalam laptop.




So... Jeng jeng....

 






Kredit pic : kedaigambarkami



Serius bila tengok balik pic Rayyan Adam masa fresh lagi, rindu yang amat sangat. Terharu. Sebak. Semuanya ada. Nak-nak lah hasil photobook ni sangat bombastik. Walaupun dengan gambar hp 2mp sahaja. Tetapi... cewah cewah!!! Hahahha. Cantik okkkkk. Berbaloi tau. Memang tempahan seterusnya akan di buat dari semasa ke semasa mengikut kemampuan.


So, siapa-siapa yang berminat boleh je nak tempah kat kedaigambarkami. Now ada promosi tau. Jom jom jommmm...



It's more than meets the eyes!Jom ke KedaiGambarKami(www.kedaigambarkami.com) sekarang!"