LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jan 5, 2011

New Year Celebration - 2011

2011 kami sekeluarga sambut kat Dataran Ayer Keroh. Walhal plan asal pergi MBMB. Tengok-tengok macam tak de ura-ura nak naik bunga api. Terus suami tukar lokasi. Then bila dah dekat Dataran Ayer Keroh suami cakap maybe kat sini pun tak de bunga api sebab dekat dengan zoo. Takut binatang-binatang terkejut bunga api. Ye la tu. Dia ajak pergi MITC. Saya tak nak sebab lagi 10 minit nak countdown. So stay je la. Last-last betul. Tengok bunga api dari jauh nun kat MITC. Tapi ok la kot sebab Rayyan Adam takut. So kalau dekat lagi takut kot.



Malam tu family Kak Lang SIL datang dari Seremban without Abang Lang but with bakal menantunya. So, kitorg celebrate sama-sama tengok bunga api malam tu. Macam biasa, Rayyan Adam dengan perangai nya tak nak sedara mara dia pegang. Madang dengan mak bapak nya je.



So, layan je la pic ni yek 



 Kat sini pun ada ICT gak tau




Bajet dah kurus la tu dok naikkan seluar jek




Kamu ingat longkang ye nakkkk...




With my SIL



Couple tengah kemaruk. Yana anak buah suami. Bila nak makan nasi minyak korg pulak ni?
 



Candid





Before countdown

6 comments:

kella said...

asfa! selamat menghadapi tahu 2011!
maaflah lama tak singgah sini.. tak terkejar dek kesibukan..

apapun terima kasih kerana sudi jenguk2 blog.. :)

cerita tahun baru ini tak meriah sangat, kecuali makan2 dan tengok bungapi dari jauh je dari tingkat 22! hehehe...

take care n keep in touch! :)

~aSFaLiZa~ said...

kella : wah panjang ucapan tahun baru. huhuhu. nway tq jugak n best tau kenal dgn u. terharu. sobsobsob

kella said...

tiba tiba ada rasa terharu juga :')

~aSFaLiZa~ said...

kella : sobsobsob

mekchu said...

melaka mmg meriah kan.. tak mcm sban ni.. muram je.. mmg atas katil je mlm new year hari tu..

~aSFaLiZa~ said...

mekcu : tu sbb org seremban turun melaka. huhuhu