LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 23, 2010

Police Report

Sebarang bentuk ugutan atau fitnah atau perkara yang berbangkit berunsur lucah serta pengambilan gambar tanpa izin terhadap Asfaliza dan juga ahli keluarganya yang lain sama ada di dalam blog ini, atau di facebook atau di yahoo messenger akan dikumpul segala bahan bukti untuk dilaporkan kepada pihak berkuasa supaya tindakan selanjutnya diambil terhadap mereka yang terbabit seperti yang disebut di atas. Setakat ini saya telah mengambil langkah dengan mengumpul bahan bukti termasuk message-message yang masuk ke akaun saya untuk dilaporkan kepada pihak berkuasa, Negara kita ada undang-undang. Jadi, saya tidak perlu takut untuk mempertahankan hak saya sebagai individu yang terasa dirinya diancam oleh pihak yang berkepala otak letak kat lutut. Sekian

4 comments:

kella said...

macam serius ni asfa? sapa buat hal ngan asfa ni?

betul, kita ada undang undang... guna sebaiknya..

cik daisy said...

wah.. sape suke suki kaco as nih? dah mcm org terkenal ni.. dlm diam ade org dengki. takut gak nih. take a good care yer as :)

Me, Myself and I said...

uish...siapa lah manusia yang telah mengganggu-gugat kedamaian hidup orang itu...

~aSFaLiZa~ said...

yup. ada wujud hamba Allah yang sedang membaca di sini