LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nov 12, 2010

Keciknya Donia

Keciknya donia. Ye sangat kecik kalau dah masuk dunia maya ni. Sana sini kawan kita. Walhal bukan kenal pun. Tapi boleh tahu hal hidup dia. Apa dia suka. Apa dia tak suka. Siapa kawan dia. Peel pun kita naik tahu lah kalau dok ngadap tenet ni.



Contoh macam baru ni saya ada kenal bakal jiran. Ha bakal jiran kau. Dia dok search Taman Bukit Katil Damai 2. Tup tup dia pm saya cakap yang kami ni bakal berjiran. Exited melampau la aku ni ada orang nak berkawan. Walau pun secara permulaan hanya di alam maya karin. Thanks to Kak Alfidah sebab sudi berkawan dengan saya. Nanti saya dah pindah boleh la kita gossip-gossip depan rumah yek. Huhuhu



Then, kalau kat fb pulak kan, eh apasal kawan aku yang kat U ni, berkawan dengan kawan aku kat blog. Ha yang ni kes nya jadi kat Ztee dengan Ayu tak de blog dan dia ialah kawan masa kat U. Lepas tu ada pulak kawan sekolah Jemik kawan dengan opismate Pijoi. Waduh waduh!!! Kok kecik dunia ni. Hahaha.



Ok ni mata kena bulat-bulat sikit ye baca. Paling tak boleh belah puan-puan nak tahu??? Hish!! Kawan blog saya yang mana kawan fb saya tapi dirahsiakan bukan nama sebenar ialah MUTUAL FREN dengan EX-GF suami. Kok gini jadinya. Mahu sentap segala otak pemikiran gue. So far hati ni sentap sikit je la. Tapi barang yang lepas tak payah lah nak dikenang. Awak tu dah kawen CIK AS oiiii!!! Anak pun hensem. Apa barang anak perempuan tu tak de lah comel mana. Hahahaha... Mood ialah mood sentap sambil konon-konon positif.

9 comments:

zteesyahmi said...

aikkkkkkk... namaku terjaja disini!
hehe. kebetulan.. berkongsi kawan :)

sekamar rindu said...

dunia tanpa sempadan..hanya jari jemaari saja berbicara..lalu kita singgah dari satu hati ke satu hati..membaca..mengulas..ini dunia maya...kalau bukan kita mewarnainya..siapa lagi..

~aSFaLiZa~ said...

ztee : promote promote

sr : betul2. colorful gitu

mzhany said...

oit jgn kutuk anak orang..hehehe

~aSFaLiZa~ said...

hany : aku kutuk anak musuh

kella said...

aha! memang kecik sungguh!
tapi anak as memang ensem! heheh :)

~aSFaLiZa~ said...

kella : wah toce toce... ada gak yg pandang anak i ensem

gee ryder said...

skg ni suma leh jumpa, musuh ketat, kwn lama suma ada kan hehe

~aSFaLiZa~ said...

kak gee : hahhaha... betul2.