LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aug 18, 2010

Roslin Hashim Cerai Kali Kedua

Panas satu Malaysia dengar berita Roslin Hashim cerai kali kedua. Soal cerai berai ni macam biasa dengar je la kat mana-mana pun. Cuma yang jadi panas nya kes Roslin Hashim ni lain macam sikit. Masa perkahwinann yang pertama dulu cerai setelah 12 hari bernikah. Ni yang kali kedua pulak lebih kurang sebulan. Sampai kan kat Hot Chat kat Hot FM pagi tadi cerita pasal topik hubungan singkat.



Pelik tapi benar. Kalau dah Tuhan tu kata bukan jodoh, maka cerai lah kan. Pada pandangan mata kasar si Roslin ni macam ingat kahwin tu main-main pulak. Tahu lah banyak duit. Nak kahwin ramai yang sponser. So, kalau cerai pun tak ralat lah terasa duit banyak habis masa majlis berlangsung.



Kenapa tak cuba nak cari jalan penyelesaian kalau rasa hubungan tu tiada keserasian. Pergi jumpa kaunselor ke. Kan banyak duit. Ada je kaunselor nak bagi khidmat nasihat. Ustaz dengan ustazah pun ramai kat Malaysia ni



Hmmm tapi cerai-cerai masa bulan puasa ni macam tak best lah. Pendek kata hormatlah sikit bulan mulia ni. Apa nak kata.... Dah bukan jodoh. Nak buat macam mana.



Tak nak letak gambar Roslin Hashim sebab dia tak hensem. Huhuhu

8 comments:

Mak Su said...

hhmmmm. tak tahulah

~aSFaLiZa~ said...

maksu : tu la

Me, Myself and I said...

erm..pagi tadi dgr gak berita ni kat MHI..tak tau pulak Roslin ni dah kahwin kali kedua..ingatkan kes dolu2 tak selesai lagi...rupanya ini kes cerai kali kedua...Dah kalau jadi lelaki tak reti cari jalan nak menyelesaikan masalah...kahwin ler baper ramai pun..mesti sama gak...

~aSFaLiZa~ said...

kak syam : Tadi nak je tulis. apa la nasib jadi pmpn. senang je org nak ceraikan. lelaki senang la. nikah. tak best ceraikan je bini nya tu. tapi mcm tak sampai hati pulak kak

Lady D'yot said...

laaaa...cerai lagi??? rase cam baru bulan lepas trsrmpak ngan dia n bini baru tu kat wangsa maju..huhu.

~aSFaLiZa~ said...

lady d'yot : tu yg panas nya cite pagi ni. cerai kali kedua dalam masa yg singkat selepas nikah

zteesyahmi said...

apa la yg tk kena ngn dia ni kan

~aSFaLiZa~ said...

ztee : tu la. ada je yg tak kena pada dia