LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aug 22, 2010

Burger Dan Puding Gula Hangus

Menu berbuka kami malam ni burger dan juga puding gula hangus. Semuanya air tangan saya sendiri okey. So, abaikan kesemua makanan yang buruk rupa nya ni. Suami jenis yang berbuka tak makan nasi. Nasi dimakan pada waktu sahur. Oh ye... Menu hari ni semuanya first time saya mencuba. Sebab tu tak berapa nak indah dipandang.




5 comments:

Lady D'yot said...

puding tu nampak sedap..oh, sy pon jenis buka pose tak makan nasi...mmg 1 family macam tu. dah terbiasa dari kecik..

fazilzura said...

Fuyohhh puding tu cm lazat..

kiteorg plak jenis NASI type.. kene ado nasikkkk..nasik ..nasikkk...
kalau raya pun menu penting NASI DAGANG ..heheheh syokkk

~aSFaLiZa~ said...

lady d'yot : puding tu yg makana akak dgn mak akak je. huhuhu. suami gila jakun tak reti makan


zura : haah. ikut kan saya pun mmg nasi. tapi sebab pengaruh kuasa veto. hahahha

Nazz@Purple said...

tak indah pun..tp sedap kan..

~aSFaLiZa~ said...

nazz : kalau masuk kat mulut tentu2 sedap punya. huhuh