LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jul 23, 2010

Chili Flakes

Pencinta pedas. Pencinta cili. Pencinta lada. Akhir nya tersungkur di kepala lutut Chile F**k. Eh salah. Chili Flakes ni. Pedas nak mampus kau cili. Aina dengan Fatiha bukan main gelak sakan tengok muka aku eh. Dah la kau Domino's. Aku dah tak ingin nak makan kau lagi.



Paling tak boleh belah diorg punya staff. Arrhhhh menci nak cakap!!!! Meluat tahu tak meluat? Ni hanya staf Domino's yang saya pergi ni je ye. Yang lain-lain saya tak tahu. Okey bai





4 comments:

Mak Su said...

kenapa.... tak helpful ker?

giler pedas ker cili flakes tu?

~aSFaLiZa~ said...

maksu : gile kentang pedas dia mmg pedas gila tak boleh belah. staff dia masa nk bagi makanan kat kita siap tya nk makan sini ke bungkus. hello. tadi kan dh ckp makan sini. then dia bagi pinggan kertas je maksu. dh mcm ber picnic plak

suamihanyisterizuki said...

ahahaa, seb baek aku tak g tadik...

~aSFaLiZa~ said...

hany : tu sbb aku tak reply msg ko. sbb aku dh failed dow kat sini